Whitemagnoliapearls - MALTEZERS
Wij streven ernaar een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het Maltezer ras en zullen daarom niet alleen op uiterlijk maar ook op karakter selecteren.
De Maltezers waar we mee fokken hebben ook aan diverse shows deel genomen en goede resultaten behaald.
 
De prijs van een Maltezer pup kan enorm verschillen. Zo worden op Marktplaats al Maltezer pups aangeboden vanaf €400,00. Dit willen we absoluut niet aanraden aan eventuele belangstellenden voor een pup.
Meestal hebben ze geen stamboom, wordt de vader en/of moeder van de pup niet getoond en gaat het in negen van de tien gevallen om de zogenaamde Maltezer leeuwtjes.
 
De prijs van een goede Maltezer pup is dan ook afhankelijk van de behaalde resultaten van de ouders op de shows. Het is logisch dat je voor een pup van een multi-kampioen meer zult moeten betalen dan voor een pup waarvan de ouders slechts enkele keren een score ZG (zeer goed) of U (uitmuntend) hebben behaald. Als je echter een site van een Maltezer fokker bezoekt tref je geen prijzen aan die voor de pups worden gevraagd. Het lijkt wel een soort ongeschreven wet dat er alleen mondeling/telefonisch over een kostprijs wordt gesproken.
Uit ervaring kunnen we zeggen dat de prijzen sterk uiteenlopen. Vanaf  €1500,00 kunt u bij ons een pup kopen.

Bij een goede fokker wordt u meerdere keren voor bezichtiging uitgenodigd. De eerste keer ongeveer na 3 a 4 weken. Vaak wordt een aanbetaling gevraagd voor de reservering van de pup. Een en ander wordt dan op papier vastgelegd en u krijgt een kwitantie van de aanbetaling.
Op verzoek kunt u met de leeftijd van 6 weken altijd nog een keer tussendoor ''uw pup'' bezoeken. 
U krijgt dan een goede indruk van de omgeving waarin de pups met de moeder opgroeien en zult verbaasd zijn over de snelheid waarmee de pups zich ontwikkelen.
Met ongeveer 8 a 9 weken, dat ligt een beetje aan de hoeveelheid pups waaruit het nest bestaat, kunt u dan uw nieuwe aanwinst mee naar huis nemen.
 
Wat krijgt u van ons mee en is in de prijs inbegrepen?
 
 
Een voedingspuppy pakket;
 
een knuffel uit het nest zodat de pup de geur van de moeder nog eventjes bij zich heeft;
 
een inentingsboekje met de inentingen die tot die tijd verplicht zijn;
 
een stamboom met vermelding van behaalde resultaten van vader en/of moeder,grootouders etc. (deze wordt meestal nagestuurd omdat het eventjes duurt voordat e.e.a. is verwerkt bij de Raad van Beheer). Wel kunnen we u bij uw eerste bezoek een indruk geven hoe de stamboom er komt uit te zien.
 
De pups worden gechipped en door de Raad van Beheer geïdentificeerd.